محل تبلیغات شما

غذای بلغاری خوشمزه، تازه و دلچسب است. بلغارستان به دلیل داشتن سبزیجات و لبنیات با کیفیت و انواع ادویه های ملایم مشهور است. گوشت خوک و مرغ رایج ترین اشکال گوشت هستند که در این کشور مصرف می شوند. اگرچه غذاهای دریایی، ماهی ها و گوشت گوساله نیز محبوب هستند و گوشت گوسفند در آشپزی بلغاری از جایگاه سنتی خاصی برخوردار است. در حالی که بسیاری از اجزای اصلی غذاهای بلغاری را می توانید در ترکیه، یونان یا صربستان پیدا کنید، در بلغارستان هرکدام از آنها طعم محلی خود را برای جدا کردن از نسخه همسایگان بالکان دارندو تور صوفیه بهترین فرصت برای امتحان کردن این غذا هاست.

1. بانیتسا: این نان جزء جدا نشدنی صبحانه بلغاری هاست. می توانید آن را در نانوایی های سراسر کشور پیدا کنید. انواع استاندارد آن با پنیر سفید فتا پر شده است است، گرچه انواع دیگری که با پیاز، کلم، اسفناج، قارچ یا کدو تنبل پر شده باشد نیز وجود دارد. اما در نسخه اصلی می توان برای پر کردن این نان از موز و سیب استفاده کرد. اگر این نان را در جشن سال نو میل می کنید مراقب دندان هایتان باشید. بلغاری ها در جشن سال نو در تعدادی از این نان ها سکه قرار می دهند و معتقدند هرکس نانی که داخل آن سکه قرار دارد بخورد سال خوبی خواهد داشت.

بانیتسا صوفیه

2. کبابچه: اگر به کباب علاقه زیادی دارید در تور صوفیه این کباب را امتحان کنید. این کبابچه از گوشت چرخ کرده درشت تهیه می شود و انواع مختلفی دارد که مثلا با پنیر رنده شده سرین نیز طبخ می شود. گوشت این کباب می تواند گوسفند و یا خوک باشد و به طور معمول، ادویه هایی مانند فلفل سیاه و زیره، برای افزودن طعم ملایم و تند به این غذا، به گوشت اضافه می شوند.

کبابچه صوفیه

3. سالاد شوپسکا: سالاد مشهور بین المللی بلغارستان یک ترکیب کوچک و ساده از گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه ای است که همراه با پنیر سرین رنده شده و جعفری در بالای این ترکیب درست می شود. این سالاد بهترین پیش غذا برای آماده شدن قبل از خوردن بقیه غذاهای بلغاری در تور صوفیه است. نکته جالب این است که وجود پنیر (رنگ سفید)، گوجه (رنگ قرمز) و خیار (رنگ سبز)، پرچم بلغارستان را نمایان می سازد.

4. موساکا: این غذا در بسیاری از مناطق بالکان طبخ می شود و دستور پخت آن از تنوع زیادی برخوردار است. نسخه بلغاری این غذا شامل سیب زمینی، تخم مرغ و گوشت خوک خرد شده است و محبوب ترین غذای مورد علاقه مردان بلغارستان و صوفیه است. از جمله شوخی های رایج بلغارها این است که آن ها نمی توانند با زنی که قادر به طبخ غذای موساکا نیست، ازدواج کنند. در حالیکه ممکن است نوع یونانی موساکا مبتنی بر بادمجان باشد، این غذای از گوشت و سیب زمینی تهیه می شود و معمولا با ماست غلیظ بلغاری پوشانده می شود.

موساکا صوفیه

5. تاراتور: این غذا یک سوپ با طراوت و سرد است که بسیار مناسب تابستان است. این سوپ با ماست، خیار، سیر، شوید و بعضی اوقات گردو (و حتی حبه های یخ!) تهیه می شود. در روزهای گرم تابستان که خورشید شما را مجبور می کند به سایه خنک یک رستوران کوچک پناه ببرید، وارد آن رستوران شده و حتما این سوپ را امتحان کنید.

6. سارمی: سارمی توپ های گرد یا مستطیلی است که از برگ تاک(انگور) یا کلم ساخته شده و با گوشت چرخ کرده و برنج پر شده است. این غذایی است که در سایر کشورها نیز محبوب است. در بلغارستان نسخه های زیادی برای تهیه آن وجود دارد. در طول تابستان، سارمی با برگ های تاک تهیه می شود، و در طول زمستان آنها را با برگ کلم درست می شود. سارمی بدون گوشت یکی از غذاهایی است که در کریسمس روی میز بلغارستان وجود دارد. برای این تعطیلات آن ها را از برگ های کلم تهیه می کنند و در پر کردن برگ ها با برنج، به جای گوشت با کشمش یا گردو مخلوط می شود. در برخی مناطق، بیکن خرد شده ریز به آن اضافه می شود

تور تایلند و جاذبه های عجیب آن

معرفی 5 جاذبه شگفت انگیز دبی

5 دلیل که حتما باید به ترکیه سفر کنید

گوشت ,بلغاری ,های ,بلغارستان ,تهیه ,ها ,می شود ,است که ,تهیه می ,این غذا ,این نان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آلما گولو